2013-12-16

Flytt ångest.

I 9 år har vi bott i den här lägenheten och nu lämnar vi skeppet, dags att börja om med målning och inredning, tråkigt och kul på samma gång. I den här lägenheten startade vi vår familj, här har tre barn firat 14 st födelsedagar, snart 9 juldags morgnar har passerat, vi har skrattat, bråkat och njutit, nu är det slut och det är dags att börja på en ny kula.

Det här med att flytta den 1 januari är kanske inte så jätte roligt när det gäller julpynt här hemma men lite fint har vi fått i alla fall, hängde i alla fall upp julstjärnor i vardagsrummet och barnens julpyssel från skola och förskola har blivit placerat lite varstans i lägenheten. Minimalistisk jul alltså, det är tur att julen firas hemma hos andra i år men nästa år kör vi hemma hos oss, all in, fullt ös medvetslös:-)

Packandet går lite segt just nu men under våra lediga dagar i jul ska vi dra igång på riktigt, det mesta som inte har blivit packat använder vi nästan varje dag så det får vänta till absolut sista dagen.
Längtar som en galning till flytten i alla fall, ska bli så skönt med större utrymme och mindre trappor att bestiga, från högst upp till längst ner.

Inga kommentarer: