2015-02-04

Mot framtiden!

Tillbaka på jobbet efter epididemin och jösses va trött man är om kvällarna. Har varit bortskämd med sjuka barn som har velat sova länge på morgonen. 

Är har det hänt mycket sedan i lördags, när jag skrev sist!
Anders och jag har antagit oss två utmaningar, en squat(knäböj) challenge och en plank(plankan) challenge. Under 28 dagar ska vi avancera från 20 sekunder planka till över 240 sekunder och 50 knäböj till 200. Jobbigt men en rolig utmaning för sig själv!


I måndags köpte vi en ny tvättmaskin, våran gamla "Bettan" sa upp sig efter 12 års användning. Jag älskar den nya tvättmaskinen, vi gick från 1200 till 1600 på centrifugen och det energiförbrukningen är A++, "Bettan" var säkert Ö++.

Igår ansökte vi om plats för Freja i förskoleklassen för ht-2105, helt galet va fort tiden går. Förstahandsvalet blev självklart samma skola som William går i, mycket nöjd med den skolan! Ett år hinner Freja och William gå i samma skola sen är det dags för William att söka sig vidare då den skolan han går i endast är en F-5 skola. Då är det buss eller cykel till skolan som gäller, kommer kännas jätte konstigt! Är han verkligen så stor att han kan åka buss eller bege sig ut i världen helt ensam? Självklart är han det!

Inga kommentarer: