2018-01-01

Nyårsfirande i glada vänners lag!

Firade in det nya året med glada vänner, vi blev 6 vuxna, 6 barn och Anders lagade fantastisk god mat! Det blev mycket lek och stoj, barnen tittade på film, lekte kurragömma, spelade på diverse spelmaskiner och stökade så mycket de bara kunde medan vi vuxna höll till i köket. Det blev en riktigt fin nyårsafton!


Nyårsmeny 2017

Förrätt: Kammussla på toast med rom. (Har inget foto)
Varmrätt: Oxfilé, hasselbackspotatis, bearnaisesås och sallad (gurka, tomat, isbergssallad och granatäpple).
Efterrätt: Vit chokladkräm med mascarpone, hjortron och kaksmulor. Vi la även till en Ferrero på toppen som dekoration.
Delikatestallrik efter tolvslaget: Vitlöksgratinerad hummer, Physalis, plommontomater, brie, camembert och Babybel.



Recept på desserten hittar ni här: http://www.vinochmatguiden.se/recept/ylva-lindgren/vit-chokladkram-med-mascarpone-hjortron-kaksmulor övriga recept får ni fråga Anders om!

Inga kommentarer: