2010-09-09

Jidder jidder, bla bla bla!!!

Ojoj nu var det ett tag sedan som jag skrev ett inlägg, har ju inte lika mycket tid nu när man har börjat jobba igen=/ Det finns bara så pass många timmar på ett dygn och jag väljer att lägga mina på familjen, jobbet och en och annan vän!

Det går bra för William i skolan, han trivs som fisken i vattnet. Glömmer kläder lite här och var men de kommer oftast tillbaka så det är ingen större fara. Kompisar har han i mängder och hans allra högsta önskan är ett Nintendo DS=)

Freja och Anders verkar också trivas som fiskar i vattnet med varandra. De lyckas fylla sina dagar med både det ena och det andra. Kör ungefär samma race som jag lite shopping, städning och öppna förskolan=) De har även lagt till en extra aktivitet, morgon promenader. Efter att de har lämnat William i skolan på morgonen så går det en promenad innan det ger sig ut på äventyr=)

Freja är ingen krypare längre, nu går hon till 90%. Det är bara när hon har JÄTTE bråttom som hon kryper, har ju inte lärt sig springa ännu=) Hon gillar verkligen att vara ute men hon älskar inte att sitta i vagnen, skulle nog helst se att vagnen exploderade så hon aldrig mer behöver sitta i den igen. Skriker och härjar som en galning när hon har suttit för länge så det blir inga långa shopping rundor i Farsta längre=(

Inga kommentarer: