2011-11-08

Mina underbara barn!

Det är galet vilken tur vi har haft med våra underbara barn! Visst var det lite kaos i början men när det gäller både William och Freja så har liksom bitarna fallit på plats ganska snabbt. Mat, sömn, motorik osv. har fungerat utan några speciella bekymmer.

Med både William och Freja har sömnrutinerna fungerat super. Freja går och lägger sig vid 19.00 alla dagar och William går och lägger sig 20.00 sön-tor och lite senare på fredagar och lördagar. Oftast läser jag eller Anders för William innan han går och lägger sig, Freja är lite svår att läsa för ännu. Dels pratar hon igenom hela sagan och sen vägrar hon sitta stilla=) William däremot har kommit till åldrarna där böckerna blir roligare så inga mer Kråke böcker på ett tag=)

Det som känns oförskämt bra är att båda barnen är riktigt duktiga på att äta mat. De äter nästan allt, det var en incident med William och en grön ärtsoppa och Feja vägrar äta kött och potatis. Annars kan hon äta potatis men inte tillsammans med kött, lite skumt men det är hennes grej. Visst får William för sig ibland att han inte tycker om det vi äter men han smakat alltid och oftast brukar han hitta något på tallriken som han tycker om. Ibland slinker allt ned ändå för då har han glömt bort att han inte tyckte om=)

Inga kommentarer: