2015-08-05

Klipp klipp säger saxen...

Vi beslöt oss för att få barnen klippa ni innan skol- och förskolstarten. Vi valde frisörsalongen Olle och Marie i Farsta och wow vilken service, tre barn klippta efter bara 45 minuter från att vi steg in i salongen och alla tre var riktigt nöjde med slutresultatet!

William körde på en frisyr inspirerad av Christiano Ronaldo. Grymt snyggt och helt rätt val av frisör, så duktiga och tillmötesgående men vågade ändå säga sin åsikt så frisyren blev anpassade efter Williams tjocka hår.

Frejas jätte långa hår är nu ett minne blått men oj va snygg och stor hon blev med kortare hår. Hon ser så mycket mognare ut, helt rätt frisyr för henne.

Att få det här lilla vilddjuret att sitta stilla i en frisörstol trodde jag skulle bli omöjligt men han var jätte duktig. Här körde vi på kortklippning rakt av, enkelt och snabbt!

Förövrigt sitter jag i skrivande stund och planerar min kommande klippning och färgning av håret, det var hundra år sedan som jag fick håret fixat och det är utom kontroll, det är verkligen dags!

Inga kommentarer: