2015-11-24

Finns i krokarna.

Det var ett tag sedan, har inte riktigt haft tid att skriva inlägg men nu hoppas jag att vardagen håller på att jämna ut sig igen! 

Här hemma håller vi på att förbereda oss för eventuellt snö, julen och valpen. Snös har inte dykt upp ännu men kylan är här på besök ibland, ska tydligen bli varmare igen men än finns det hopp om en vit jul. 
Julen firas här hemma som förra året. Pappa och brorsan kommer över på julafton, Anders mamma kommer över på annandagen och Anders pappa med fru kommer förhoppningsvis också över någon dag, om de inte blir insnöade på ön. Nästa helg börjar vi plocka upp julen här hemma, gardiner, ljusstakar, stjärnor osv ska upp, granen kör vi nog helgen efter. 
Valpen kommer lagom till jullovet så han inte behöver vara ensam så mycket ibörjan. Längtar som bara den, vi har en sån tur att han bor på samma gård med sin mamma så vi kan besöka honom när som helst! Valpgos minst en gång i veckan men nu får man vara försiktig för den lilla rackare har fått tänder så han bits mest hela tiden. Halsband, koppel, leksak och bajspåsar är inköpta, snart ska vi ge oss på att köpa mat, mat- och vattenskål, säng och mer leksaker så vi är redo när busfröt flyttar in.

Inga kommentarer: