2016-03-07

Sportlov + Sjukstuga = Sant

Då var sportlovet över för barnen, tillbaka till verkligheten, skola och förskola väntar. Som alla andra år så har barnen prickat in att vara sjuka under lovet, samma visa varje år. Den här gången klarade de sig med bara förkylningar, Jonatan hade feber i några dagar men annars var det ingen fara på taket. 
Det senaste åren har snön uteblivit under sportlovet här i Stockholm. Vi hade slask, is och lera det här året. Jätte tråkigt men tur för barnen som ändå var tvungna att hålla sig inne. De har ändå lyckats hålla sig upptagna under veckan, det har varit mycket lek, spel på diverse spelkonsoler, skapande, brädspel och en miljon teckningar. 


Jag och Anders var på konsert i torsdags, Ellie Goulding på Ericsson Globe så barnen fick sova hos farmor en natt, tur att vi lyckades pricka in en konsert under sportlovet så farmor slapp åka ut till oss och sova på knölig bäddsoffa=) bara för att alla skulle iväg till skolan osv på fredagen. Nu fick de alla sova i lugn och ro och Anders och jag slapp stressa hem.



Inga kommentarer: