2017-01-15

Helg i korthet.

Som vanligt är söndagen vigd till tvätt, vi kämpar för att komma ikapp med tvättberget som håller på att tippa. Nu när vi har torktumlare och torkmaskinen för fuktskadan så torkar tvätten rekordsnabbt. Så börjar man med tvätten tidigt på morgonen så hinner man med dubbelt så mycket tvätt än vad man brukar annars. 

Igår hade vi M och O över med barn på middag, lek och kortspel. Barnen lekte, kollade på tv och spelade på diverse iphones, iPads och andra surfplattor medan vi vuxna spelade plump och pratade om allt viktigt i livet. Anders lagade en riktigt god kycklingrätt till middag, så vi kom överens om att han från och med nu måste laga all mat när vi äter tillsammans. Jag prövade att baka semlor och blev riktigt nöjd med resultatet, tänker aldrig mer köpa färdiga. Ska skriva ett separat inlägg med receptet lite senare.

Om några veckor ska vi få finbesök här hemma, vi ska vara hundvakt till M och Os hund i tre veckor medan de är i Gambia. Frank kommer bli super glad, han älskar att hänga med den gamla damen, jag hoppas på att han ska lära sig lite hyfs när hon är här.


Så här ser jag att de tre veckorna kommer se ut!

Inga kommentarer: