2010-10-20

Familjemiddag och äppelprojekt!

Den här veckan rullar på i ganska så lugn takt. Lite halv stressigt på jobbet men det är man ju van vid nuförtiden! Har varit tillbaka i hela 2 månader och nu är jag back in the game. Funderar på att gå ner i tid när Anders börjar jobba igen men det är något som vi måste disskutera lite till här hemma innan beslutet är klubbat.

Här hemma är allt bara bra! Vi håller som bäst på att fixa och finula kring Williams 6 års kalas på lördag, många som kommer och ska svulla i tårta och kakor, ska bli riktigt kul faktiskt=) Det var ett tag sedan som vi hade så här mycket folk hemma och efter föra helgens besök hemma hos Anna och c/o så har jag beslutat att vi ska plocka bort allt LEGO=)

Idag har hela familjen varit i Williams skola, det var båda förskolklasserna som hade en gemensam Familjemiddag. Varje familj tog med sig en maträtt som sen blev en del i en stor buffe. Barnen sjöng och visade upp sitt äppelprojekt som de har jobbat med de senaste veckorna. William röjde runt med sina kompisar och Freja röjde runt med ALLA som hon fick tag på=)

Inga kommentarer: