2010-11-02

Den enda lösningen!

Den här tisdagen har varit lite halvt upp och ner men med lite vilja så gick allt jätte bra ändå!

Det hela började med att Anders stackars mormor har blivit JÄTTE sjuk, verkligen jätte mega sjuk. Hon ligger på sjukhus och det ser inte bra ut alls just nu=( Självklart ville Anders åka dit och hälsa på men just den här veckan så har William höstlov och är ledig ifrån både skola och fritids(det gäller att passa på medans man har chansen) så det var ju inte direkt bara för honom att dra iväg.
Freja eller William ska inte behöva träffa mormor när hon är så dålig att hon ligger på sjukhus med slang i näsan och mormor ska inte behöva ha två ungar med galet mycket energi röjande i rummet när hon är sjuk!
Först tänkte Anders vänta tills på torsdag när jag är ledig men vi kom överrens om att han skulle åka dit idag utifall att hon skulle bli sämre.
Den bästa lösningen som vi kom fram till vara att William fick vara med morfar Kalle och Freja fick följa med mig till jobbet. Morfar skulle säkert har klarat att ta hand om båda ungarna men vi vill ju inte att han ska ligga hemma i fosterställning resten utav veckan så han fick den lätta ungen=)

Freja är som William de är som gjorda för att gå på förskolan. Hon gick in och röjde, hängde i skogen, lunchade, tog en powernap, showade på storsång samlingen, röjde lite till, åt mellis, röjde ännu mer och sen var det dags att gå hem. Hon var jätte duktig hela dagen och hon är mer än redo för att ge sig ut i världen=)

Inga kommentarer: