2011-03-14

William, Freja och solen!

Vädret på förmiddan var urtrist men mot eftermiddan sprack de gråa molnen upp och solen kunde skinna de sista få ljusa timmarna det här dygnet. Det var riktigt trevligt att sitta och äta middag och kolla ut när det fortfarande var blå himmel!

Idag har vi varit på uppföljningssamtal på Frejas inskolning på förskolan. Både dom och vi hade samma tycke, det var lite jobbigt i början med tårar men nu är allt bara bra. Hon leker, äter och vilar, älskar att rita och det är precis samma uppfattning som vi har här hemma också. Hon vågar säga ifrån och är glad till den största delen=) Vårt lilla charm-troll har funnit sin plats på förskolan helt enkelt!

Egentligen skulle vi till BVC idag också, Freja ska ju ta 18 månaderssprutan men det blev flyttat för 4 gången. Antingen har vi inte kunnat eller så har Eeva varit sjuk, ny tid på måndag nästa vecka!

Imorgon är det Williams sista gång på simskolan, sen blir det en paus ett tag. Han kanske vill testa någonting annat ett tag, kanske fotboll? Vi får se vad han känner för!

Inga kommentarer: