2012-05-20

4 dagar i solen!

De här fyra dagarna har varit guld för både kropp och själ! Vi har mest bara njutit av det underbara vädret och att vara med varandra.

Torsdag var vi på Skansen och firade 17 Maj med resten av Stockholm. Det var galet mycket folk så vi ska göra ett till besök under sommaren. Det blev besök på en av de lokala pizzeriorna till middag.

Fredag åkte vi till tanterna ute i Hallunda. Det blev lunch och en gräsmatta blev klippt. Hemma grillade vi till middag.

Lördag åkte hela familjen iväg till Liljeholmen. Vi gick på promenad vid sjön och njöt av det fina vädret. När vi kom hem gick vi ner till parken och njöt mer av vädret. William och Anders spelade basket med Williams nya basketboll som han köpte för egna pengar i Liljeholmen. Grillat till middag igen=)

Idag (söndag) har vi varit hemma och fixat. Anders har ärligt talat fixat mest, jag och Freja har kollat på film och gnällt. William har varit på 8 års kalas och vi har ätit årets första glass utomhus. Idag blev det spaghetti med köttfärssås till middag.

Inga kommentarer: