2012-05-08

Uteserveringens återkomst!

Överallt i stan har uteserveringarna tittat fram, ett säkert vårtecken om man inte har sett något annat! Man dricker kaffe av olika slag, alkohol njuts på ett helt annat sett och rökare kan nu äntligen inta drick och få cancer på samma gång(inte ok).

Uteserveringar är verkligen jätte populära men man ska akta sig och hålla reda på vilka tider man får slå sig ner!

Mellan 9.00-11.00 Är uteserveringarna paxade av stadens morgon pigga pensionärer. Det ska vara lugn och ro annars får man sig en lång arg blick som får en att rysa till.

11.00-14.00 Kommer barnvagnsligorna! Alla föräldralediga ska inta lunch innan varvet på stan fortsätter. Om man vill inta sin lunch i lugn och ro ska man helst välja en plats inne på restaurangen. Barnskrik och blöjbyten sker i tid och otid!

14.00-17.00 Dags för after work! Här sitter nu de som har jobbat riktigt tungt under dagen och slappnar av. Snackar lite skit om jobbet, frugan/maken och regeringen. Ljudnivån är högre och det finns risk att någon överförfriskad raggar på en trots att de har fru/make och barn.

17.00-Stängning Nu är det dags att lämna allt skit som hänt under dagen i en "lagom" fylla! Här passar alla in så länge man har ett glas alkohol i handen. Oftast går man ut bara för att ta "ett par glas" men pga kvälls solens varma strålar blir det oftast väldigt mycket mer och man somnar på tunnelbanan på vägen hem. Om man dock klarar sig ifrån att dricka några glas för mycket på uteserveringen så kan man alltid gå vidare och lite senare ha turen att bli väckt av en av stadens väktare på en bänk någonstans i Stockholms natten!

Inga kommentarer: