2015-10-07

Ute är mörkt och kallt...

Lugnet före stormen, om 10 minuter ska barnen väckas. 
Sitter här i mörkret och försöker förneka att det är sjukt kallt ute, höll på att frysa ihjäl igår så jag våndas över att vintern snart är här. Har redan börjat med tjockare kläder och i slutet på veckan lär jag springa omkring i vinterjackan. Redan nu är det mörkt på morgonen och kylan smyger sig fram men vi har fortfarande riktigt bra väder, har inte regnat på flera dagar och det är ovanligt i oktober.

Sista arbetsdagen den här veckan och helgen är uppbokad igen, helt sjukt! Besök på kyrkogården, två fika dater och en hundpromenad i skogen, plus en massa mys med barn och karl. Har sagt det tidigare men säger det igen, helgen är för kort! Det är nästan så man funderar på att gå ner i tid på jobbet för att kunna umgås mer med barnen, kvällarna och helgerna räcker inte till! Det kanske är något som man kan fundera på inför nästa termin.


Nu när det börjar bli mörkt så är det ju så fint och mysigt att tända ljus. Titta vilka fina ljuslyktor som jag har köpt på Partylite, älskar att man kan dekorera dom. Jonatan hjälpte mig den här gången, grankvistar, nypon och tallkottar, mer höstigt kan det inte bli.  Ska fundera ut något att lägga i till Halloween också.

Inga kommentarer: