2018-07-04

Göteborg levererar glädje, kärlek och sol!

Det blev tre dagar och två nätter i Göteborg med boende på Hotell Liseberg Heden och besök på både Universeum och Liseberg. Barnen och vi vuxna blev helt betagna av Göteborg, en riktigt fin stad med otroligt mycket grönska och planteringar, lite biltrafik i innerstan men mycket spårvagnar och cyklister, väldigt rent och skräpfritt överallt, otroligt många fantastiska restauranger i en och samma stad och den snyggaste centralstationen jag någonsin har skådat!

Måste ge en eloge till barnen som vandrade gata upp och gata ner, tog sig igenom Universeum och Liseberg utan ett enda klagomål om trötta ben. De har varit fantastiska och tagit hand om varandra varenda sekund under resans gång. 

Universeum var en fantastisk upplevelse, en blandning mellan Akvariet på Skansen, Aquaria, Teckniskamuseet och Naturhistoriska museet. Regnskogen var helt klart min favorit men hela stället är fantastisk!



Liseberg besökte jag senast ca 1994, mycket är sig likt men oj vad det har växt, åkattraktionerna är säkert tre gånger fler än då. Man märker att Liseberg har tänkt noga på hur de ska lägga upp utformningen på parken, det finns något att göra för nästan alla i hela parken, så medan vi som inte klarade längdgränsen fick vänta på de stora grabbarna så kunde vi åka de attraktionerna som hade lite lägre längdgräns precis intill, inga uttråkade barn som det lätt kan bli annars. 
Det blev en riktigt toppen dag, mycket fart, mat, snacks, vinster och souvenirer. Man kan inte lämna Liseberg utan kaninerna Kanne och Kanina!!! 





Tack Göteborg, vi kommer tillbaka garanterar och vi hoppas du bjuder på samma glädje nästa gång också!

Inga kommentarer: