2009-05-30

Hämtade busungen i Hallunda!

Idag har jag och Anders varit och hämtat William hemma hos farmor i Hallunda. Anders hjälpte till att plantera blommor i trädgården och nästa vecka ska vi dit igen och då ska gräsmattan klippas. Det är riktigt skönt att vara där och hälsa på för man känner sig helt avslappnad när man är där och så har det känts redan sedan dag 1 för 10 år sedan=)
Anders mamma fick känna när bebisen sparkade för första gången, den har varit lite snål med sparkar när vi har varit där tidigare under graviditeten. Så nu äntligen och det var ett par riktigt starka sparkar som den bjöd på=)

På vägen hem ifrån Hallunda så passade vi på att hyra film för att fördriva tiden med under kvällen. William hyrde en film med Stålmannen och en massa andra superhjältar och jag och Anders hyrde Bröllopsduellen, The Oxford murders och Yes man. Tyvärr så blev det ingen film ikväll för vi kom på att det var finalen i Robinson och sen har kvällen bara fortsatt och vi har helt glömt filmerna. Som tur är så har vi hyrt filmerna i en vecka så vi har ju några dagar till på oss att kolla igenom samlingen=)

Inga kommentarer: