2009-05-25

Varm, varmare, varmast=(

Jag börjar inse att jag ligger risigt till när det gäller sommaren. Idag var det 20 grader om inte mer och jag orkar nästan inte med dagen alls. Dricker så mycket vatten som jag bara kan och försöker att inte överanstränga mig, men jag var verkligen helt slut när jag gick hem ifrån jobbet idag=( Hur ska jag orka med juni, juli och lite av augusti om jag inte ens klarar av 20 grader?

Har inhandlat lite nya kläder till sommaren. Har hittills sprungit omkring i höst kläder och det har faktiskt varit "lite" varm så idag shoppade jag som aldrig för=) Nä skoja bara, det blev två par shorts och två blusar som kommmer passa perfekt i sommar.
William har länge önskat sig en sparkcykel och idag så gjorde jag och Anders slag i saken. Det blev en med WALL-E tryck på. Vi passade också på att köpa en ny cykelhjälm. William valde mellan Spindelmannen och Blixten McQueen och det blev Blixten. Väldigt snyggt! Nu ska vi bara fixa hans cykel sen har han hela sommaren fixad med aktiviteter=) Min stora fråga är vem som ska släppa alla grejer upp och ner för trapporna hela dagarna???

Inga kommentarer: