2009-12-27

Kort om julen!

Den här julen har varit så himla lugn att man nästan skäms.
Julafton hemma hos Anders mamma och mormor var lugnet själv. Mat, Kalle och paket i en lugn takt det var nästan jobbigt ett tag. Jag han tom sova en stund med Freja innan Kalle började=)
Juldagen tog vi det lungt, William försökte hinna leka med alla sina julklappar och jag försökte städa undan dom så mycket som möjligt.
Annandagen drog vi till Farsta C och kollade lite på mellandagsREAN som var lite utav en besvikelse faktiskt. Inte lika mycket kläder som det brukar vara och det är ju det man är ute efter för det mesta. Hittade en Hallo Kitty klänning och body till Freja och ett par skor till mig men sen var det dåligt med fynd det här året=( Försökte hitta byxor till William men som vanligt så sög utbudet för killar på rean.
Idag har vi varit och veckohandlat mat och det var verkligen en utmanning. De som plogar tycker tydligen inte att man ska använda övergångställen alls så det var lite komplicerat att ta sig fram men vi klarade det efter mycket om och men. Mat affärerna har tydligen också rea nuförtiden. De rear ut all julmat som inte har blivit såld som tex köttbullar, köttfärs osv. Gjorde ett par riktigt bra klipp=)

Inga kommentarer: