2010-04-11

Lugn helg hemma.

Den här helgen har varit så himla lugn och skön. Inga krav och lägenheten har inte varit in något större behov utav städning så vi har kunnat tagit det jätte lungt=)
William har varit ute och lekt på gården nästan hela dagarna och det är lite skönt både för oss och honom. Grabben behöver ju springa av sig minst en gång om dagen annars blir han hel vild här hemma=) Tror det är bra för Freja att han är ute också så att hon får vara ifred när hon utforska lägenheten mer och mer.

Igår (lördag) var vädret riktigt tråkigt så vi var inne nästan hela dagen (förutom William), Inte mycket att göra förutom att dammsuga lite, någon hade dragit in ett ton sand i hallen som sen spred sig i hela lägenheten.

Idag har vädret varit betydligt bättre så hela familjen gick en promenad ner till parken och lekte lite. William och Anders spelade bandy med sina nya klubbor, Freja gungade lite och jag tog lite kort. Vattnet i sjön har stigit jätte mycket pga all snö som har smält, men det sjunker nog tillbaka snart igen.

Freja har varit lite halv gnällig den här helgen, antingen är det tänder eller magen som bråkar med henne. Leker bra ena stunden och sen blir hon jätte gnällig i nästa stund=( Lilla stackaren!

Inga kommentarer: