2010-04-04

Påsklunch i Hallunda!

Den här påsken har verkligen bjudit på underbart väder, hoppas det fortsätter så här hela våren!
Idag har vi varit i Hallunda och påsklunchat med Anders mamma och mormor. Väldigt gott som vanligt=) William lekte på som vanligt när vi är där, Freja undersökte stället och Anders fixade deras uteplats. Slängde bort deras gamla grejer och byggde ihop de nya som var riktigt snygga. Undra om de skulle vara snygga på våran balkong?

Imorgon ska vi ut till Haninge, ska till Biltema och köpa nya slangar till däcken på Frejas vagn. Det spelar ingen roll hur duktigt Anders än har lagad hjulet det är helt slut! Fick punka idag igen och då har vagnen blivit använd i två dagar utan några problem=( Så nu har vi fått nog, kan ju inte springa omkring med en pump i skötväskan hela tiden.

På tisdag är det dags att gå tillbaka till vardagen igen=( Lite tråkigt, har ju vant mig vid att ha hela familjen hemma. Får väl ta en lite promenad ner till öppna förskolan så man inte blir helt ensam=) William längtar tillbaka till förskolan så han kommer det inte gå någon nöd på iallafall. Anders skulle nog helst stanna hemma ett par dagar till men nu är det dags att bege sig tillbaka till gruvan igen=)

Inga kommentarer: