2011-07-23

Lite jidder jadder bara!

Körde en liten powerwalk med lite joggning i en timme på eftermiddan. Det var jätte skönt men oj va otränad jag är, semestern har varit för lat=( Men nu ska det bli andra bullar igen, på måndag blir det en pw med lite joggning(crosstrainer vid regn) igen och på torsdag har jag bokat två pass i Högdalen(bodypump och core). Det fungerar inte att ligga på latsidan om man ska fortsätta gå ner i vikt!

Imorgon ska hela familjen på kalas, Helenas lilla tjej My fyller 1år och det måste ju firas. William tycker det ska bli jätte spännande, han har ju varit med och valt presenten=) Jag själv hoppas på sol imorgon så Freja och jag kan dra på oss klänningar och bli riktigt kalas fina!

Rensade lite till i köket, det blev en till pappkasse till vår lilla samling på balkongen. Hoppas bfr beställer en container snart så man blir av med skiten också! Flyttade ut alla rit och pyssel grejer från vardagsrummet till köket istället så man har lite bättre översikt på när fröken klottrare(Freja) är igång med sitt skapande.

Inga kommentarer: