2011-07-22

Nya favoriter!

När William var liten så var det filmen Bilar som var den stora favoriten här hemma. Blixten och hans vänner fanns som böcker, filmer, spel, pussel och leksaker i alla möjliga former. William har nu byt favorit ett antal gånger och just nu är det LEGO, Ben10, Ninjago och Bakugan. Freja däremot har precis skaffat sig sina första favoriter. Om hon fick bestämma hela program tablån på Playhouse Disney så skulle de bara visa Musse Piggs klubbhus. Bucke (Musse) och hans vänner är verkligen hennes tv-favoriter!

Mimmi Pigg
 Frejas absoluta favorit karaktär i Musses klubbhus är Mimmi, på en stark andra plats kommer Kajsa och sen kommer resten av gänget. Freja har med sig sitt Mimmi mjukdjur i sängen varje natt och hon kramas och pussas så mycket med henne att hon har behövt köras ett par svängar i tvättmaskinen=)   

Barbapapa familjen.
Förutom Mimmi och hennes gäng så gillar Freja Barbapapa familjen. Eftersom Freja har så långt hår och är håröm så brukar jag ta hjälp utav min iphone och Youtube appen när jag sätter upp hennes hår och då kollar hon helst på Barbapapa klipp. 

Inga kommentarer: