2011-08-26

Från stress till mys!

Just nu sitter jag och William och kollar på Råttatouille och myser. Freja ligger helt utslagen i sin säng och Anders är ute och gör stan osäker(typ).
Nu känns det som att jag har packat allt inför vår helg i Småland, HOPPAS!!! Jag har stressat runt i ett par timmar och försökt komma ihåg allt som ska med. Redan klockan sju imorgon åker vi och borde vara framme senast vid 13 med ett inplanerat lunch-stopp på vägen. Tydligen ska vi bo ganska nära High Chaparall så kanske blir det ett besök där också OM vi orkar.
Söndag är det dags för dop med fika, ska få träffa släkt som vi inte har träffat på år och dagar. Tyvärr måste vi dra direkt efter fikat och bege oss upp mot Stockholm igen, vi hoppas på att vara hemma runt 22.00! Man lär ju vara lagom trött på jobbet på måndag och då är det ju tur att man har planeringsdag=) Anders och Freja ska vara lediga på måndag men William ska till skolan. Han fick förresten sitt schema idag, han börjar 8.15 mån-tor, 8.30 fre och slutar vid 13.00 varje dag så det är ju inte direkt ett häst-schema han har fått. Till hans förtjusning så har han idrott två dagar i veckan=) På tisdag var det tydligen dags för fotografering och på torsdag skulle de ha lekdag ute på Farstanäset hela dagen så då måste vi fixa matsäck.

På måndag är det dags för den stora överraskningen, ska bli så roligt att få se William och Frejas ansikten när vi avslöjar allt=)

Pssst! Snart är det dags för en ny Buzzning och den här gången blir det ett RENT nöje kan jag lova=)

Inga kommentarer: