2011-08-28

High Chaparral och Sagas dop!

Ojoj vilken intensiv helg vi har haft, det är nästan så man inte kommer ihåg allt som har hänt=)
Tidigt lördag morgon startade vår resa mot Småland. Jonas och pappa kom och hämtade hela familjen redan vid sju och sen begav vi oss till Hallunda och lämnade av Aragorn som fick bo hos Anders mamma och mormor. När Aragorn var i säkertförvar fortsatte vi vår resa mot Småland och vår första destination High Chaparral.

På High Chaparral vaskade vi guld, åkte tåg och blev rånade, såg indianer och cowboys, åt jätte äckliga hamburgare och kollade på en riktigt rolig vilda västen show(deras specialitet). Mina två andra bröder(Tomas och Christer) och Tomas dotter Jennie möte upp oss utanför High Chaparral för att äta middag med oss.

 På väg mot ett nytt äventyr!
 Tåget man garanterat blir rånad på=)
 Öl, Whiskey och vatten till hästen.
 Pang, pang Lucky Luke=)
 Guldvaskning!
 Alla hjälpte till i jakten på guldet.
GUUUULD!!!

När vi hade käkat middag drog vi vidare till Klevshult där hotellet låg. Rummen var lagom stora och alla fick en varsin säng. Barnen passade på att kolla lite på Barnkanalen och sen drog vi ut på äventyr igen. Vi drog till Bor och kollade på stället där alla mina syskon har varit på kollo. Solgården är nu en kursgård men Jonas sa att det nästan såg likadant ut som när de var där, han vissade även vart han och hans kompisar snodde en tågvagn=)
Resten av kvällen spenderade vi på hotellet, Freja somnade så fort vi la henne i sängen och vi andra kollade på Fångarna på fortet sen däckade resten av familjen=)

Idag startade vi morgonen lagom tidigt, barnen kollade lite barn-tv medans jag och Anders gjorde iordning oss innan frukosten. Frukosten på hotellet fick helt klart högsta betyg, alla åt sig mätta och belåtna=)
Efter frukosten checkade vi ut från hotellet, packade in allt i bilden och åkte hem till Tomas i Nissafors och därifrån begav vi oss sedan till kyrkan och Sagas dop.
Dopet var som vilket dop som helst men lite mer idylliskt, röd kyrka mitt i djupa Småland=) Det här dopet var också lite extra roligt för det flesta som var där har jag inte träffat sedan jag var 8 år så det var som en konstig lite tidsresa att vara där.
Direkt efter dopet gav vi oss ut på vägen igen, hem mot Stockholm och Aragorn som har vilat upp sig ifrån oss en hel helg!

Bilder ifrån dopet kommer jag inte lägga upp!


Inga kommentarer: