2012-09-21

Föräldralediga fredagar

Anders har börjat ta ut föräldraledigt på fredagar med Freja, så i höst och vinter kommer vi vara lediga och då kommer vi kunna hitta på mycket skoj. Idag var vi exempelvis och tittade på alla galningar som skulle in på Experts konkurs utförsäljning i Farsta. Helt galet vad mycket folk som var ute efter en bra deal! Sprang på pappa som var i krokarna(som vanligt) för att köpa DN och mjölk. 75 år och går varje dag en promenad på 30 min för att köpa mjölk, han kommer överleva oss alla:-)

Det blev sushi-lunch för mig och Anders och Happy meal för Freja innan vi drog vidare till Grönavillan för att fynda lite barnkläder till Freja. Anders hittade en uppsättning vinterkläder medans jag fyndade lite byxor och tröjor. Perfekt att använda begagnade kläder på förskolan så kan man ha de fina vita kläderna hemma så behöver man inte vara orolig för färgfläckar osv. Det kanske man skulle tipsa föräldrarna på mitt jobb om!?!

Självklart kommer vi passa på att hämta hem William tidigare på fredagar också, tycker det är synd att han slutar 14.00 men man kanske kunde smyga in ett biobesök med honom och Freja med middag efter eller kanske ett museum besök. När det börjar lackas mot jul ska vi iallafall pyssla och baka som galningar, två föräldrar och tre barn kan hitta på mycket kul!

Inga kommentarer: