2014-06-13

Fredags tugg!

Vilket jätte trist väder det blev idag, vi har ju varit bortskämda med sol och värme ett tag nu men så fort graderna går ner lite och solen är bakom moln så fryser man som det skulle vara vinter, jag jobbade tom i fleecetröja på eftermiddagen:-/ 

Hade möte på jobbet idag, gick genom vilka barn som ska börja i augusti, på min avdelning börjar fyra barn födda 2013 och ett barn som är fött 2010. Det blir ett stort småbarns gäng, sex stycken småttingar men det ska nog gå det med:-)

Lördag imorgon, det ska bli så himla skönt. Kanske bjuder barnen på en sovmorgon, hoppas! Har inget speciellt planerat förutom att jag ska ut till Tungelsta på kvällen, ska umgås med glada tjejer! Annars tänker vi nog ta dagen som den kommer, lek i parken, fixa lite hemma osv. 

Mycket grejer på gång nu, midsommar är nästa helg, då ska vi också hämta Billy på Arlanda. Annars tänker vi fira midsommar på Farsta gård med picknick och lite senare lek hemma på baksidan! Tror Anders pappa och hans fru ska komma och fira med oss?!? 
Helgen efter det blir det cocktailparty med gänget från jobbet, ska bli super kul! Då tänkte Anders passa på och bjuda över snickarglada grabbar på staketbygge och vm-fotboll, måste ha staket på baksidan, dels för att hålla Billy inne men också för att barnen på gården inte ska gå in och plocka jordgubbar när de vill!

Inga kommentarer: