2014-06-12

Jobb, jobbigare, SEMESTER!

Det har blivit lite ändringar här hemma, Anders har börjat jobba så nu är vi två skepp som möts i hamnen på morgon och kväll. Jag jobbar på dagarna och då är Jonatan med Anders, på eftermiddagen kommer pappa och passar Jonatan med hjälp av William och Freja när Anders åker till sitt jobb tills jag kommer hem. Mycket spring men det blir lite lättare nu när skolan är slut så man slipper fixa diverse grejer som matsäck till utflykter eller gymnastikläder osv.
 
Nu är det ju inte så lång tid kvar till semestern, bara 2 veckor och sen slipper vi stressen på morgon och kväll. Tyvärr ska Anders jobba under hela sommaren men det är så otroligt skönt att han har hittat ett jobb! Efter han blev varslad strax innan han skulle gå på föräldraledighet har det varit lite oroligt/stressigt för man vet ju hur arbetsmarknaden ser ut. Så nu är vi skepp men när Jonatan börjar på förskolan så kommer vardagen bli lite lättare och mindre orolig, tur att barnen har en sådan underbar morfar som ställer upp!  
 
Semestern blir 5 veckor lång den här sommaren, 5 veckor semester med barnen nästan helt själv och vi ska har grymt kul. Jag tänker köra på en äkta förort/Stockholms semester med mycket bad och utflykter. Nu hoppas jag bara på att Anders får lite arbetstider under dagarna också så vi kan köra lite datekvällar på altanen som vi har längtat efter!
 



Inga kommentarer: