2014-06-12

Kids update!

Jonatan växer som ett ogräs så vi har varit i källaren och rotat efter kläder inför sommaren, tur att han och William är födda i samma månad:-) Han verkar spara på den språkliga utvecklingen och kör mer på fysik utveckling, säger bara få ord men gör sig ganska så förstådd med gester och jiddersnack. I augusti börjar han förskolan och han är så redo för det! Först ska jag få njuta av att ha honom och hans syskon under semestern!
 

 
Freja fyller FEM år om 1,5 månad, hon blir en av de äldsta barnen på förskolan och hon har vuxit upp till en lite kaxig primadonna med talang för att driva sin mamma till vansinne:-) Just nu längtar hon mest till sin födelsedag och att Jonatan ska börja på samma förskola så de kan gå Luciatåg tillsammans i jul!
 
 
I onsdags var vi på Williams skolavslutning, slutar trean och lågstadiet, i augusti börjar han mellanstadiet och det är helt galet! William har gått genom lite av varje sedan jag skrev om honom senast men det mesta har löst sig och vi känner att vi är på rätt väg. I skolan har det varit lite av en kamp men med mycket stöd så har det mesta gått åt rätt håll, Nationellaprovet som kändes som en extrem utmaning fick han godkänt på alla delar och det känns som en riktig vinst både för honom och oss som föräldrar. Under skolavslutningen fick William en utmärkelse för sin kamp med läsningen och den här mamman lipade bara lite lagom mycket. Det var så underbart att se honom på scenen med sin klassföreståndare och rektorn, han sken som en sol och vi är extremt stolta! Sommarlovet kommer med många roliga saker, 8 dagar på kollo tillsammans med bästa tjejkompisen/flickvännen också ska vi äntligen till logopeden så vi kan få någon klarhet i hur vi ska arbeta i framtiden.
 
  


Inga kommentarer: