2010-02-01

Skärholmen, Babyland. ljusparty och rena ungar...

Då var det måndag igen och det är dags för allvar igen, eller inte=) Har absolut inte gjort någon nytta alls idag, jo vi badade ju ungarna så hela dagen har ju inte gott helt till spillo=)

Hämtade William hemma hos farmor i lördags. Han hade haft det jätte bra men hade saknat oss så han var glad att vi kom för en gång skull. Efter vi hämtat honom så drog vi till Skärholmen och lunchade. Köpte en rånarluv till William så han har en mössa som passar i hjälmen när han ska åka pulka, skridskor och skidor. Men mest till när grabbarna ska upp till Stöten med Annas grabbar i April.

I söndags åkte vi till Haninge och kollade på Babyland. Vill köpa en gå stol till Freja men det får vänta till nästa månad kom vi överrens om. Efter Babyland och ett litet besök på Ö&B så gick vi upp till Haninge centrum och lunchade med Anna och hennes busungar. William och Milton röjde på som vanligt och Emil passade på att pussa lite på Freja=)
Söndag kväll var jag och Anna på ljusparty, väldigt trevligt! Det är skönt att göra lite vuxen grejer lite då och då även om det nästa alltid slutar med att jag spenderar en massa pengar=)

Imorgon är det dags för 6 månaders kontroll och läkarundersökning för Freja! Hoppas att viktuppgången är bättre den här gången, hon hade ju plannat ut i vikt förra gången vi var där!

Inga kommentarer: