2010-03-13

Lördag och söndag på en gång!

Våren ligger i luften, den har inte riktigt brutit sig igenom men den är på gång. Hela familjen tog en promenad ner till parken igår på förmiddan, William lekte som en galning i snöslasket=) Körde ett varv i parken och en liten vända upp på skolgården.
Åkte till Högdalen och handlade mat och godis till kvällen. Det var ju dags för final i Melodifestivalen och då kan man minsann inte äta köttbullar och makaroner till middag. Det blev friterat kött, äggnudlar och wokgrönsaker, första gången som vi lagade äggnudlar och det blev jätte gott=) Anna Bergendahl vann festivalen med sin underbar låt This is my life och det var verkligen den bästa låten som vann.

Just nu är grabbarna och badar på Eriksdalsbadet med Williams förskolebästis Jan och hans mamma och pappa. Jag och Freja stannade hemma den här gången, men tro inte att vi bara har suttit på rumpan hela förmiddan för vi har gjort lite nytta. Vi har plockat leksaker, rensat bort en massa reklam och onödiga papper, dammsugit och packat ner babygymmet. Freja blev jätte trött av att titta på och skrika på mig så hon fick gå och lägga sig och nu sitter jag här och slö tittar på tv. När grabbarna kommer hem ska vi nog gå en liten promenad ner till Lidl.

Inga kommentarer: