2010-05-24

Måndag och Tisdag.

Veckan är igång igen! Anders är tillbaka på jobbet, William är tillbaka på förskolan och jag och Freja hänger lite här och var.

Idag har vi varit på öppna förskolan, sång samling, kaffe och en massa skitsnack (som vanligt). Freja känner sig verkligen hemma där, röjer på sångsamlingen, hjälper till att riva lekrummet och är så charmig som möjligt.

Anders varit galet duktig här hemma idag. Han har dammsugit lägenheten, mopat köksgolvet och har varit i tvättstugan och tvättat allt som har fått plats i maskinerna=).

Imorgon är det en stor dag för William, det är första dagen på inskolning i skolan mellan 9-11 ska han vara där, de ska ha lektioner, ha rast och så ska de äta lunch i matsalen, jätte spännande=) Freja ska till BVC kl 8.30 så min underbara pappa har gått med på att lämna William. Inskolningen är i två dagar (imorgon och den 2 juni), nästa gång ska de vara en stund på fritids också. Jag är väldigt skeptiskt till att de bara kommer vara inskolning 2 dagar, det är mycket att vänja sig vid på väldigt kort tid. Nya regler, nya människor osv.

Inga kommentarer: