2010-05-14

Sjukstugan!

William är sjuk, verkligen jätte sjuk! Han har nog aldrig varit så här sjuk i hela sitt liv=( Han klagar på ont i halsen och har 38,5 i temp och har varit mega hängig.

Det började redan igår morse när vi (jag och Anders) vaknade så sov William fortfarande och det händer ALDRIG, när han vaknade så klagade han på att det kändes konstigt i halsen. Anders och William hade ju varit och kollat på fotboll kvällen innan så vi trodde att han var så trött för att han hade varit uppe sent.
William kände sig bättre efter frukosten så vi åkte ut till Hallunda och hälsade på tanterna. Han lekte på som vanligt, åt lunch och fikade inga konstigheter.
Det var på bussen hem som han deppade ihop, jag tyckte han kändes varm och han ville gosa och vila i mitt knä hela vägen. Vi var ju tvugna att handla hem middag och lite kvällsmys när vi skulle byta buss i Högdalen, William köpte en Kalle Anka tidning för sina Gamlo pengar(20kr). När vi kom hem så tog Anders tempen på William och då hade han 38,5, han mådde inte alls bra=( Han somnade så fort som huvudet landade på kudden!

Idag på morgonen så sov William fortfarande när vi vaknade, febern var fortfarande kvar och han klagade på halsen. Han fick lite Alvedon så febern skulle lätta lite. Anders gjorde varmchoklad till honom till frukost, åt typ 3 tuggor på sin smörgås. Hela förmiddan har han legat på soffan och kollat på film, han fick även vårat bort glömda kvällsmys ifrån igår(plockgodis). När man är sjuk ska man bli bortskämd extra mycket=)
Till eftermiddan märkte man att han börjar bli bättre, tempen var fortfarande över det normala men han hade mer energi och ville leka=)
Till middag gjorde Anders spaghetti och köttfärssås och då åt William en hel portion, skönt att se efter "bantarfrukosten".
Innan William gick och la sig så tog Anders tempen igen och då var den på 37,3, hoppas att den ger sig under natten!!!

Inte nog med att William är sjuk idag så upptäkte vi att Freja börjar bli snorig=( hoppas bara inte hon får feber nu också!!!

Inga kommentarer: