2010-06-03

Torsdag i Högdalen!

Just nu så sover det 2 underbara barn gott i sina sängar, 1 underbar karl är och kollar på fotboll och det sitter 1 fantastiskt datorfixare i soffan och kollar på Criminal Minds och surfar på nätet snabbare än någonsin=)

Idag har jag och Freja varit i Högdalen och hängt med Anna, Milton och Charlie. Först körde vi ett varv på Lindex men jag hittade inget JÄTTE intressant så idag blev det ingen shopping.

Vi gick till Barnadiset så ungarna kunde leka lite och så kunde vi luncha lite barnvänligt men de hade stängt pga sjukdom=( På en rosa post-it på dörren stod det Stängt pga sjukdom, öppnar igen torsdag kl 10.00. Lite förvirrande för idag är det ju torsdag och klockan var långt över 10.00 så man kan ju undra om de menar nästa torsdag? Ett litet tips är att skriva datum nästa gång!

Det blev lunch i Högdalen istället, resultatet av den lunchen blev en förstörd klänning=( Ett tips till mig är att inte glömma haklappen när man ska äta tokröd mat=/

Efter lunchen gick vi till en park så Milton kunde snurra så mycket i en karusell så att jag mådde illa=)
Stackars Milton har blivit stucken/biten av något riktigt elakt så halva hans ansikte har svullnat upp=( William har fått liknande förut fast på huvudet men inte så här illa, hoppas det går över snart!

Inga kommentarer: