2011-05-02

Tröttmössan om helgen som var underbar!

Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på sport (Anders har kidnappat tv) och väntar på att Big Brother ska börja. Egentligen ska jag gå igenom barnens kläder men jag varken orkar eller har lust så jag tar det imorgon istället. Idag är jag en riktig tröttmössa! Öppnade på jobbet 6.30 och jobbade fram till 12.30 sen bar det av till Farsta för en föreläsning om hälsa mellan 13.00-16.00. Det blev en övertid på en och en halv timme, på veckans kortaste arbetsdag=/

I lördags var hela familjen på Skansen. Jag och Anders firade 12 års dag och tyckte att det bästa sättet att fira det var med våra underbara barn. Det var en lugn och skön dag med till största del fint väder, lite små kallt och det kom två små regnskurar. Vi kollade på djur, hade pick-nick och tog det så lungt vi bara kunde. Freja vägrade sova under hela Skansen besöket och däckade på spårvagnen, William blev ansiktsmålad som en björn och retade aporna på apberget, Anders klappade en spindel och jag klappade en ORM. Som sagt en händelsefylld dag med mycket kärlek.
Hem ifrån Skansen åkte vi spårvagn men på väg till Skansen tog vi färjan och oj va sugen jag blev på att gå på Gröna Lund!!! Anders, William och jag ska dit i sommar och åka det mesta (allt som inte snurrar och är tok-högt). Freja tänker vi lämna hos farmor, det blir en William dag när bara han får bestämma, typ=)

Söndag blev en extrem städdag. Först tog Anders och jag ett varv här hemma, fixade tvätt, dammsög och lite städ (allt det som bör ha blivit fixat i veckan). På eftermiddan deltog vi i bostadsgästföreningens städdag ute på gården. Det krattades löv, plockades skräp, rensades i rabatter och fikades. Jag "slapp" att städa, jag hade Freja-tjänst istället=) William lekte på med sina polare hela dagen och var mega trött när vi kom in. Middag orkade varken Anders eller jag att fixa så vi besökte en av de lokala grillarna/pizzeriorna=/

Träning och vikt nedgång rullar på i jämn takt. Jag har börjat bege mig ut och springa, nu är det ju äntligen ljusare på kvällarna så man vågar hålla sig ute längre!

Inga kommentarer: