2012-04-27

Fredag i solens sken

Vilken härlig fredag det blev trots den usla morgonen! En av katterna beslöt sig för att kräkas på golvet i hallen, precis så äckligt som det låter. Gravid som man är så blir det extra äckligt, tur man har en superman till karl som fixar!

Det var en lugn dag på jobbet, lite planering på förmiddagen, lunch, läsvila och sen var det dags att gå hem. Vädret är verkligen på topp men det missade ju vi för vi satt inne och planerade. Jag satt vid datorn mest hela tiden och skrev månadsbrev, för en gång skull kommer det ut i rätt tid=)

Efter jobbet hämtade jag William på fritids sen möte vi Anders och Freja. Eftersom det är så underbart väder idag beslöt vi i morse för att grilla till middag ikväll så vi drog till Högdalen och handlade mat. Det blir premiär grillning för oss i år, har längtat så mycket! Vuxna får kött med varm potatissallad och barnen får grilladkorv med potatissallad.

Fredagsmys har barnen bestämt själva, William kör på en hederlig chipspåse och Freja har köpt godis, jag smög ner lite choklad och den tänker jag dela med Anders för han glömde ta något.

Inga kommentarer: