2012-04-18

Vab

Igår hade jag och Anders ett ärende som krävde att barnen fick vara hemma hos deras super snälla morfar. Där fick de pannkakor med sylt till middag och titta på så mycket tv de bara kunde.

När vi lämnade barnen mådde Freja relativt bra, lite snor och lite rosslig i halsen men annars ok. Men när vi hämtade var det andra bullar, hon var jätte röd om kinderna och super varm. Morfar har ingen termometer så tempen tog vi när vi kom hem, den stannade på 39,9 grader men trots det var Freja pigg som en mört. Konstigt det där, en själv hade ju helt klart varit däckad men barn får mer energi någonsin!?!

Idag är vi brudar hemma och vabbar eller om jag ska vara ärlig så städar jag och Freja kollar på tv=) Feber är lite lägre idag men Freja verkar mer tagen av det. Frukost ville hon inte ha men hon drack två glas o'boy(fy mamma). Lyckades även efter att ha tryckt i henne febernedsättande lura ner henne till affären så vi kunde köpa mellanmål och lunch. Efter besöket i affären åt hon en risifrutti och hon dricker mest hela tiden så jag är nöjd!



Inga kommentarer: