2012-04-20

Rivningsjobb

Efter två dagars vab är det nu dags att jobba igen. Freja var på tipp topp humör hela dagen igår och idag ser det ut som detsamma=)

Mina önskningar om att skräpet skulle försvinna i helgen ser ut att uppfyllas. Pratade med pappa igår och han hade pratat med Jonas så bil är fixad. Kvällens projekt blir alltså att rensa och bygga isär så vi står redo när det är dags. Kanske inte det roligaste att göra en fredagskväll men det är så värt det!

Helgen ser annars ganska öppen ut för alla sorters bus. William har önskat att vi ska åka till biblioteket så det ska vi göra någon av dagarna.

Williams klass och den andra ettan har jobbat med en utställning om Astrid Lindgren sedan i januari. De har sjungit sånger, målat, klipp, gjort böcker och lärarna har tom klätt ut sig till Astrids mest kända figurer=) Tyvärr missade jag utställningen pga magsjuka men det gör inget för nu har William fått tagit med sig sina grejer hem och oj va fint det var. Ska ta kort ikväll så ni också får se. Igår hade de avslutning på Astrid Lindgren arbetet, de åkte på utflykt till Junibacken(vart annars?). William tyckte det var jätte coolt och han åt upp nästan hela matsäcken, bara ostmackan kvar.

Inga kommentarer: