2011-09-06

Pilla mig i naveln!

En riktig toppen dag blev det trots att vi vaknade till tråkregnsomgörattmanvillliggakvarisängenheladagenväder i morse! Tur som man har ibland så gav regnet upp mot solen och vid nio när vi lämnade gården(på jobbet) så var vädret på topp=) Det blev lite källsortering och lek i en park på förmiddan och på eftermiddan lekte vi på vår nya fina förskolegård.
Det har hänt och kommer hända ganska mycket grejer runt om familjen den närmaste tiden.
Vi börjar med nyheter om William som har skaffat sig lite nya intressen. Schack spelas det tydligen på fritids och William verkar vara en riktig hejare på det. Freja, jag, syrran och svågern var på IKEA-loppisen som var i lördags och där köpte jag ett Schack för 20 kr som nu används väldigt flitigt=) Innebandy är också ett nytt tillskott i Williams intressen, numer spelar William för Farsta IBK P04 (Farsta Sharks) varje onsdag. Jag har inte varit med på någon träning ännu men enligt Anders så har han roligt och det är allt som räknas just nu. 

Freja har inte så mycket på gång mer än förskola och My Little Pony=) Hon är som besatt av dessa små ponnysar, filmen vi har går nästan på repeat varje dag. Undra vad som ger upp först, DVD eller filmen?

Här hemma händer det också grejer. Bostadsrättföreningen som vi hyr lägenhet hos håller på med upprustning av ALLT just nu, känns det som. De ska dra in trefas el i hela fastigheten, balkongräckena ska högtryckspolas, trapphusen ska målas, portarna ska fixas, lekparkerna ska rustas upp och det ska byggas en ny grillplats. Helt galet mycket och allt ska göras NU! Det är en himla massa flyttande av möbler osv men snyggt och säkert kommer det bli i slutet så det är det värt!

Imorgon blir det en lagom hektiskt dag för hela familjen. William ska på bandyträning 18.00-19.00, Anders ska på föräldramöte18.30-19.30 på Frejas förskola, jag ska på föräldramöte i skolan 18.30-19.30. Lagom komplicerad kväll men med en morfar och en lagkompis pappa till hjälp så får vi det att fungera. William åker till träningen med klassbästisen Jan och hans pappa, efter träningen följer han med dom hem så får Anders hämta honom där efter sitt föräldramötet. Freja får röja hemma hos morfar medans jag är på möte.

Och i helgen ska vi göra INGENTING alls, kanske på sin höjd ligga på soffan och pilla mig i naveln är var jag tänker göra=)

Just det, en till kul grej är att SVT håller på att spela in ett avsnitt av programmet Fixa rummet som visas på Barnkanalen i Williams skola. Det är en utav andraklassarna som ska få sitt klassrum fixat, spännande att få se resultatet=) Ska sitta bänkad framför tv, kanske man får se en skymt av William eftersom det spelar in mycket på skolgården.

Inga kommentarer: