2011-09-13

Vad händer nu?

Nyss uppstigen ifrån ett härligt varmt bad och tårna ser ut som russin=) Det blåser nästan storm ute och här inne myser vi med en koppkaffe.

Jobbveckan har precis börjat och hittills har den gått ganska smidigt. Man märker att förskylnings säsongen är på ingång, många snoriga näsor och en del hosta=( Jag tänker inte bli smittad!!! Hittills har vi kunnat vara ute med barnen minst 1,5 timme varje dag sedan semestern och det har nog räddat mig ifrån snor och hosta.
På torsdag ska nästan hela förskolan på teater, Hur långt når Alfons Åberg? ska vi se. Det ska bli jätte kul men är inte glad i att den ska spelas i Skarpnäck vid 10.45(lunch). Två bussar och försenad lunch känns inte lockande på något sätt men det kommer nog gå bra ändå.

Är mitt uppe i att planera Williams 7 års kalas och oj va jag är sugen på att "go all the way". Han har önskat sig ett Halloweenkalas och jag är helt på den idéen=) Kollade runt på nätet igår och hittade jätte mycket roliga grejer, allt är självklart helt onödigt men åh så kul!

William har nu kommit igång med läsläxan och oj va spännande det är! En del ord och bokstäver kan han till 100% så vi försöker träna på de bokstäverna han inte kan så mycket som möjligt. Matteboken har också varit hemma en vända, inga problem där! Snart ska den regelbundna matteläxan börja också, skriver mer om den när vi får hem den första! William verkar trivas med livet generellt just nu, på skolan och fritids går det jätte bra både på lektionerna och med kompisarna, han har många kompisar här hemma på gården och innebandyn tycker han är super rolig. Livet är på topp när man är sex(snart sju)!

Frejas dagar rullar på i vanlig ordning, förskola, bus och My Little Pony=) Hon har börjat prata mer(om det är möjligt) och nu börjar man verkligen förstå vad hon säger. Hon är alltid glad vid lämning och hämtning på förskolan nuförtiden, har varit så sedan semestern och man blir riktigt glad i hjärtat när man ser hur mycket hon trivs med personalen och barnen!

Inga kommentarer: