2009-11-21

Lördag och ledig söndag

Började den här lördagen med en skön sovmorgon, Anders gick upp med Freja och gav henne ersättning. Åt en lång frukost med hela familjen, Freja sov i soffan medans vi andra åt=)
Passade på att ta en promenad till Farsta i det fina vädret och sen åkte vi buss till Högdalen för att handla mat=) Lite omständigt men är köttfärsen billigare i en affär så handlar man ju självklart där.
Efter våran utflykt så begav vi oss hem och här har vi plockat och fixat, Anders har lagat mat och William har städat på sitt rum. Freja har hållt sig sysselsatt med att ligga på golvet och pratat med alla sina leksaker.
Till middag fick vi pannbiff med löksky, potatis och lingonsylt, väldigt gott. Tur att man har en karl som är duktigt på att laga mat=)
Nu sover Anders i sin fotölj, Freja sover i soffan, William kollar på Disneydags och jag sitter här. Det är snart dags för premiär avsnittet på Expedition Robinson, Paolo Roberto är progamledare den här omgången.

Egentligen skulle vi iväg imorgon, det var inplanerat ett besök i Hallunda hos Anders mamma och mormor men det har blivit inställt pga sjukdom. De har gått och fått feburrr så nu är vi lediga imorgon. Undra vad man ska hitta på då?

Inga kommentarer: