2009-08-06

Ännu en dag med bad!

Freja verkar hålla kvar vid en sak som hon gjorde i magen iallafall och det är att ha hicka minst en gång VARJE dag. Det är helt galet var hon hickar, det håller på säkert i en halvtimme. Jag skulle bli helt galen om jag hade sån hicka, men tydligen så känner inte bebisar av att de har hicka och det är ju bra.

Idag så var det bad i plaskis som gällde. William kan verkligen bada i hundra år om han fick=) Det är hur kallt som helst i vattnet, men ha leker på som ingenting. Bästisen Milton var med och det gör ju allt så mycket mer roligt så jag tror att det hjälper att inte känna av kylan=)

Anders semester är igång eller nästa vecka börjar semestern just nu tar han ut pappadagar för Freja. Han kommer vara hemma i hela Augusti och det är så skönt.
William har ju också semester men jag börjar anna att han saknar förskolan väldigt mycket. Vi har ju redan varit lediga ett antal veckor innan Freja föddes plus att det är nog inte så roligt att sitta hemma med mamma och pappa utan några jämn gamla vänner att leka med. Iofs så har han ju kompisarna på gården, men de är ju inte alltid hemma så han får nog klara sig med oss=) Det är typ 2-3 veckor kvar så han orkar nog med oss ett tag till iallafall.

Frejas hicka har äntligen slutat=)

Inga kommentarer: