2009-08-25

BVC och lite annat.

Freja drog med mig och Anders på hennes andra BVC besök idag men först så lämnade vi William på förskolan kl.9.00 och det gick jätte bra, som vanligt=) He loves it! William har blivit så stor att han nu har blivit Skogsnisse, förra terminen var han Skogstroll men nu är han Skogsnisse. En väldigt big deal när man går på förskolan=) Tyvärr så är Williams bästis Alexander fortfarande Skogstroll så nu måste de dela på sig när det ska vara nissar och troll men det kan jag tycka är lite bra också för de leker jämt med varandra. William behöver bli mer tajt med barnen som ska börja sexårs med honom nästa höst så att han har någon att leka med.

BVC ligger i Farsta men innan vi gick dit så passade vi på att gå in på Lidl och handla modersmjölksersättning till Freja. Har kollat runt på priserna i området och kommit fram till att på Lidl är modersmjölksersättningen 10-20 kr billigare än på ICA och Hemköp. Det är helt galet att det kan vara en så skillnad i pris!!!

När det ändå var så fint väder så passade jag och Anders på att gå till Farsta. Riktigt skönt faktiskt, Freja sov i vagnen och jag och Anders gick ock pratade om lite allt möjligt.

Vi hade lite tid innan BVC besöket så vi passade på att gå runt lite i centrum. Vi tänkte först luncha men det skulle alla andra som var där också så vi gick bara runt och fönstershoppade.

BVC besöket gick jätte bra! Freja växer som ett ogräs=) Eeva på BVC tycker hon är en jätte duktig tjej. Fixerar blicken och har blivit mycket stadigare i nacken. Hon är helt enkelt en stjärna!

När Freja var färdig med att visa upp sig för Eeva så lunchade vi lite innan vi gick för att göra lite ärenden. Köpte ett par överdragsbyxor till William, hämtade medicin till mig + köpte magdroppar till Freja, köpte en vagnleksak så Freja har något att titta på, fyndade två Transformers till William på BR och sist gick vi och köpte mat.

På vägen hem så kom vi på att vi kunde hämta William när vi ändå har vägarna förbi så vi gick till förskolan. När man har en vagn med en bebis i så ska man inte gå in på en förskolegård, för barnen flockas runt vagnen som bin till honung. Så fort man går innanför grinden så är de där. Alla vill pilla och ställa 100 frågor. William tyckte INTE att vi skulle komma för vi var ju där innan mellanmålet och det var verkligen inte populärt. Det misstaget tänker jag verkligen inte göra om!

Inga kommentarer: