2009-08-03

En lugn dag!

Det har varit en ganska lugn dag idag. Vi har varit i parken, träffade chefen och en arbetskompis på vägen dig. Har även vissat upp Freja för barnen på gården och för lite föräldrar till barn som går på min förskola. Oj, dagen kändes inte så lugn nu när jag såg vad vi egentligen har gjort idag=/
Vi har bestämt oss för att ha lite mer familjedagar då vi bara är vi. Det känns som att sedan Freja föddes så har vi haft fullt upp med lite allt möjligt. Det är vårt egna fel för vi har bokat upp oss lite överallt och det får vi ta igen nu. Det känns som att hela familjen behöver starta om, ladda batterierna helt enkelt.

William håller på att hitta sin plats i familjen igen. Han har haft det ganska jobbigt sedan Freja kom till världen. Vad gör man egentligen när man är en storebror?
Det verkar även som att han har blivit lite skraj utav sig också. Det är mycket monster, spöken och andra läskigheter på gång just nu. Filmer som han tidigare har kunnat titta på är han helt plötsligt rädd för. Skönheten och Odjuret, Happy Feet och nu väntar jag bara på att han ska tycka att Spöket Laban är läskig.




Freja har hunnit bli hela 9 dagar och hon är hur snäll som helst. Sover bra på helgerna och det tycker båda jag och Anders är en bra. Får se hur länge det håller bara=)

Inga kommentarer: